HD-video, persoonsmeldingen, praten en luisteren in HD, met de Nest Hello video deurbel kan het allemaal.
De voordeur is een bijzondere plek in huis of op de zaak. Hier ligt de grens tussen thuis en de buitenwereld. Je wacht er tot de kinderen thuiskomen uit school, verwelkomt er je gasten of klanten en ontvangt er pakketjes rond de feestdagen. Maar het is ook de eerste plek waar inbrekers proberen je huis binnen te komen.

Je wilt de voordeur dus zo goed mogelijk beveiligen en ongewenst bezoek buiten houden. Daarom hebben ze bij Nest de video deurbel opnieuw uitgevonden. De Nest Hello is ontworpen voor alles wat zich bij de voordeur afspeelt. Je wilt bezoekers van top tot teen kunnen bekijken en kunnen zien wat voor pakketjes er zijn bezorgd. Daarom heeft de Nest Hello een camera in HD met een gezichtsveld van 160° en een beeldverhouding van 4:3.

Daarnaast wil je weten wie er voor de deur staat, ook als je niet thuis bent of het buiten donker is. Met de Nest Hello kun je dag en nacht live HDR-beelden streamen en heb je dankzij nachtzicht ook ’s nachts alles helder in beeld.

Een inbreker komt altijd onverwacht. Maar dat is geen probleem voor de Nest Hello. Hij kan oplichten en je een melding sturen wanneer er iemand aankomt. Ook als deze persoon niet aanbelt. En met een abonnement op Nest Aware, kan de Nest Hello je via bekend-gezicht meldingen precies vertellen wie er is. Neem een abonnement en voeg dag en nacht continu opnemen, intelligente meldingen en meer toe. Al vanaf € 5 per maand of € 50 per jaar – Let op! Op dit moment kan Aware alleen met Credit card betaald worden!

Installatie van een Nest video deurbel vereist wel nog wat technische kennis, er moet bijvoorbeeld een nieuwe transformator geplaatst worden die 16-24 V-AC en 8 VA kan leveren. Verder dient er een bedrade deurbel aanwezig te zijn en een bel (gong). Installatie van de Nest Hello video deurbel is bij ons vanaf 100,- afhankelijk van de werkzaamheden. Je kunt hier nagaan of de Nest compatibel is met je huidige installatie.

Kosten plaatje voorbeeld:
Nest Hello: 231,- ex. btw – In onze shop
Transformator: 16-24 VAC / 8VA: 23,99 ex. btw – TRAFO
Installatie kosten: Vanaf 100,- ex. btw
Optioneel (Nest Aware abonnement, 5 dagen historie en persoons herkenning): 5,- euro per maand inc. btw – Let op! Op dit moment kan Aware alleen met Credit card betaald worden!

Is dit het geval? En heb je interesse in de installatie van de Nest Hello?

Neem dan contact op met TechConnect of kijk op onze shop.

Let op! Wij werken alleen in de regio Limburg en op dit moment alleen met zakelijke (ZZP/MKB) klanten!

https://youtu.be/7kIDMEOc1nA