Netatmo heeft een nieuwe slimme deurbel aangekondigd. Met de slimme deurbel is het mogelijk om, net als bij de Nest Hello te zien wie er voor de deur staat, ook wanneer men niet thuis is. De Netatmo slimme deurbel geeft ook een notificatie als er iemand rond het huis loopt of wanneer er beweging is en het is de eerste deurbel die werkt met Apple Homekit en bedient en bekeken kan worden via de Apple Home (Thuis) app en Siri.

Met personendetectie word je in realtime gewaarschuwd via de smartphone als er zich iemand bij de voordeur bevind. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je zelfs ongewenste bezoekers afschrikken.

De Slimme Video Deurbel is eenvoudig te installeren op de plaats van de bestaande bedrade deurbel en wordt met het wifi-netwerk verbonden. Voor de Slimme Video Deurbel is aanwezigheid van een bedrade deurbel (beldrukker en gong) vereist. Hij kan worden aangesloten op 8-24V of 230V.

Lokale opslag

In tegenstelling tot de Nest Hello wordt alle data lokaal opgeslagen. Alle functionaliteiten van de Deurbel zijn gratis beschikbaar, inclusief de opslag van de video’s. Er kan een SD kaart worden gebruikt (inclusief) of kies ervoor om de video’s automatisch in een Dropbox-cloud of FTP-server op te slaan. En daarnaast is een koppeling via de API mogelijk met domotica systemen.

De Full HD 1080p camera heeft een optimale videokwaliteit en de HDR-functie zorgt ervoor dat plotselinge veranderingen in de verlichting worden gedempt, om ervoor te zorgen dat je duidelijk kunt zien wat er buiten gebeurt. De Deurbel is uitstekend bestand tegen weersinvloeden (regen, sneeuw, vocht, stof en vervuiling) dankzij de HZO-technologie, een innovatieve nanocoating. Dag en nacht bescherming dankzij infrarood nachtzicht is ook aanwezig, zodat je altijd kunt zien wie er voor de deur staat, zelfs bij totale duisternis.

De nieuwe Netatmo video deurbel is beschikbaar vanaf de 2e helft van 2019 bij TechConnect.

De exacte verkoop prijs is nog niet bekend, maar wij zullen dit uiteraard melden zodra dit bekend is.