Fibaro heeft vandaag een gloednieuwe Home Center app voor iOS en Android gelanceerd. De nieuwe app heeft een uitgebreid dashboard dat aan te passen is naar wens en compleet nieuw is opgebouwd. Na het starten van de app kun je meteen een overzicht krijgen van alle apparaten in huis, het verbruik en snel wisselen tussen kamers en scenes.

Bekijk de status van het (Satel Integra) alarm, temperatuur, verlichting, deuren en ramen, rolluiken, garage poorten, schakelaars en nog veel meer direct vanuit de nieuwe app. De Home Center app gebruikt machine learning om te leren van het gebruik en voorkeuren. Het stelt automatisch suggesties voor mbt acties die men vaker gebruikt.

De app kan gebruikt worden met meerdere Fibaro Home Centers en werkt met het nieuwe Fibaro Cloud ID voor eenvoudige toegang op afstand.

Verder is er nu ook ondersteuning voor Apple Siri voice assistent. De app is compatibel met apparaten die in de Fibaro Home Center app worden gebruikt en geeft Siri toegang tot het schakelen van apparaten met een stem commando. Verder zijn er nog 3 kleuren thema’s aanwezig (van licht tot donker) en is en blijft de app gratis voor iedereen.

Downloads:
iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/fibaro-home-center/id1421839464?mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fibaro.homecenter

Meer informatie over het Fibaro systeem op onze Domotica pagina.