Athom, de Nederlandse maker van de Homey alles in 1 domotica controller, heeft vandaag Homey v2.0 en de Homey Pro uitgebracht. De software is een gratis update die beschikbaar is voor alle Homey gebruikers.

Drie jaar geleden zijn we begonnen met het verzenden van de eerste Homeys naar onze gebruikers. Sindsdien zijn we ver gekomen, want Homey ontving veel gratis updates en wordt in de meeste landen over de hele wereld verkocht.

Vanaf vandaag kunnen alle Homeys een gratis upgrade naar Homey v2.0 installeren — ’s werelds meest gebruiksvriendelijke smart home software. Met de gloednieuwe Homey app —beschikbaar op iOS en Android— is het nu gemakkelijker dan ooit om je huis echt slim te maken.

Homey v2.0 brengt de complete beleving van Homey naar je mobiele telefoon. Het hebben van je hele huis in je zak is een echt unieke ervaring.

Update je huidige Homey naar v2.0. Instructies kun je hier vinden.

Homey v2.0 ondersteunt meer dan 50.000 apparaten van meer dan 1.000 merken, allemaal in één mooie app. Het automatiseren van je huis is gemakkelijker dan ooit met Flows op mobiel. De krachtige Inzichten tonen je huis op volledig nieuwe manieren.

In de komende dagen zullen we alle nieuwe functies benadrukken die je geweldig zult vinden van Homey v2.0. Vandaag beginnen we met een overzicht.

Homey Pro — voor de power user

Vandaag is ook de nieuwe Homey Pro aangekondigd, een snellere Homey ontworpen voor de power user. Met een 1 GHz Dual Core CPU en 1 GB RAM kunnen gebruikers nu meer dan het dubbele aantal apps op Homey Pro installeren.

Homey Pro is verkrijgbaar voor € 399,- als pre-order en zal in februari worden verzonden. Ben er snel bij, want de eerste productie heeft een gelimiteerde oplage. Je kunt de PRO versie hier bestellen.

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: