Athom heeft zojuist een gloednieuwe Homey Pro geintroduceerd. Homey Pro is een all in one oplossing voor domotica in en om het huis. De nieuwe versie heeft ondersteuning voor Zigbee en Thread, Z-Wave, 433Mhz, Bluetooth, WiFi 2.4 en 5Ghz, Infrarood en een adapter voor een bekabeld netwerk (LAN).

Homey is een product gemaakt in Nederland dat al je apparaten in huis met elkaar verbind en waarmee je dingen onderling kunt schakelen.

Met ondersteuning voor meer dan 50.000 apparaten van allerlei merken (bijv Sonos, Philips, Sony, Hue, Nest, Daikin, Homewizard, Ikea Tradfri, iRobot, Lametric, Audi, VW, Netatmo, Satel, Shell en vele anderen) en producten is Homey nog altijd een van de betere domotica hubs met een enorm scala aan opties en functionaliteit, integratie met Homekit van Apple en natuurlijk Google Assistant. Daarnaast heeft het systeem inmiddels apps beschikbaar voor iPhone, iPad, Android en via een web interface en kun je een groot aantal apparaten ook lokaal aansturen.

De nieuwe Homey Pro is stukken sneller dan de vorige versie en heeft daarnaast een optie voor bekabeld netwerk en uitbreidingsmogelijkheden dmv de Homey basis variant toe te voegen op andere plekken in huis.

De nieuwe Homey Pro heeft ook ondersteuning voor Matter, de nieuwe domotica standaard ontwikkelt door tal van fabrikanten waaronder Apple, Google en vele anderen.

De nieuwe versie is vanaf nu te bestellen in pre-order voor 399 euro en wordt vanaf December geleverd bij de eerste klanten die deze hebben besteld in de pre-order fase.

Check de introductie video:

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: