Google heeft laten weten dat er een nieuwe Nest Deurbel en camera’s beschikbaar worden gemaakt eind deze maand.

De nieuwe Nest Deurbel heeft een oplaadbare accu, die ervoor kan zorgen dat men flexibeler is met de verbinding en bij eventuele stroomuitval. De deurbel is ook met draad te verbinden zodat de accu continu geladen blijft. Het geluid van de deurbel is via Nest speakers en schermen af te spelen.

De nieuwe Nest Cam met accu is zowel binnen als buiten te installeren. Ook deze camera is met draad te gebruiken zodat het apparaat niet opgeladen hoeft te worden. Optioneel is een standaard verkrijgbaar waarmee de Cam op een tafel te zetten is. Andere accessoires zijn een waterbestendige kabel en anti-diefstalbevestiging. Er is ook een nieuwe Nest voor binnenshuis Cam met draad. Deze is in twee standen te zetten zodat deze op een oppervlak of bevestigd aan een muur te gebruiken is. Tenslotte is er een Nest Cam met floodlight die bij de detectie van activiteit verlichting inschakelt voor beter zicht.

De nieuwe Nest producten reageren op mensen, dieren, voertuigen en de levering van pakketten. De camera’s nemen op met hdr-beeld en kunnen tot een uur aan video lokaal opslaan. De beelden worden naar het internet verstuurd zodra er een verbinding is. De producten versturen beelden versleuteld en geven met een led aan als opnames plaatsvinden. In combinatie met een Google-account is 2FA mogelijk.

 

De nieuwe Nest Deurbel en Nest Cam met accu zijn vanaf 24 augustus verkrijgbaar voor 200 euro per stuk.
Google gaat de Nest Cam met accu ook in een bundel van twee stuks verkopen voor 360 euro. De Nest Cam met floodlight en indoor-Nest Cam verschijnen op een later moment voor respectievelijk 300 euro en 100 euro.

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: