Sonos heeft zojuist een nieuwe kleinere editie van de Sonos Sub geintroduceerd. De Sonos Sub Mini. Deze is verkrijgbaar in zwart en wit.

De Sonos Sub Mini is de krachtige compacte subwoofer met grote bass. Geef een boost aan de luister ervaring bij de tv, muziek, games door extra bass. Combineer de Sonos Sub Mini met Beam, Ray, One of One SL en voorzie een home cinema van verrassend rijke, duidelijke en gebalanceerde lage frequenties. De draadloze 5 GHz WiFi verbinding van de Sub Mini vergroot de transmissiesnelheid van het geluid en zorgt voor hoogwaardig geluid dat perfect synchroon loopt met de tv. De Sonos Sub Mini maakt verbinding met het netwerk via een 2,4 GHz, 5 GHz of ethernet verbinding.

Geniet van stereo geluid

Koppel de Sonos Sub Mini met de One of One SL voor een ruimtelijker geluid. De Sub Mini kan een stereopaar vormen met een versterkt, niet-draagbaar Sonos product via de Sonos App. Sub Mini is aanbevolen voor de Beam*, Ray, One*, One SL of een SYMFONISK-speaker van IKEA. Sub Mini wordt tevens aanbevolen voor kleinere boekenplankspeakers die worden versterkt door Amp.

*Sub Mini kan met alle generaties worden gekoppeld.

Krachtig surround sound

Maak een Home theater opstelling door de Sub Mini te combineren met de Beam of de Ray soundbars en twee One’s of One SL’s.

Mix en match

Mix en match speakers om je eigen perfecte systeem te creëren. Luister overal in huis en pas het systeem aan wanneer je wilt.

Geen gezoem of getril

In de akoestisch afgesloten behuizing generen twee speciale woofers de volle en rijke lage frequenties van een veel grotere subwoofer. De woofers zijn naar binnen gericht om te zorgen voor een krachtig-opheffend effect dat vervorm neutraliseert.

Snel en eenvoudig te installeren

Steek de stekker in het stopcontact en open de Sonos app om je soundbar of speaker draadloos te verbinden en het bassniveau aan te passen. Het volume verandert automatisch mee met het gekoppelde product.

Betere bass voor jouw ruimte

De Trueplay™ tuning-technologie past de bass aan op de akoestiek van de kamer zodat hij niet te hard, brommerig of vlak klinkt. Zelfs als je Sub Mini naast een muur plaatst.

*Ondersteund iOS-apparaat vereist.

Kenmerken

  • Draadloze compacte subwoofer
  • Ondersteuning voor Trueplay tuning technologie
  • Aanbevolen om te combineren met Beam, Ray, One of One SL
  • Verkrijgbaar in mat wit of mat zwart
Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: