Ubiquiti heeft een tijdje geleden de 2e generatie UniFi Switches aangekondigd. In de nieuwe generatie zijn een hoop dingen aangepast. Zo word er nu gebruik gemaakt van een LCM Display aan de voorkant van de switch, voor het doorgeven van informatie, errors, configuratie en POE power en nog veel meer.

Daarnaast is het koelen van de switches aangepakt door een nieuwer ‘near-silent’ koelingssysteem. De 2e generatie UniFi Switches hebben daarnaast ondersteuning voor extra features zoals 10Gb SFP+ poorten, PoE+ en/of PoE++ ondersteuning, en binnenkort ook de mogelijkheid voor Layer 3 switching (voor de PRO serie).

Met de uitgebreide UniFi controllers van TechConnect kunnen klanten 24/7 toegang krijgen tot statistieken:

De nieuwe UniFi USW-16-POE en USW-24-POE zijn configureerbare Gigabit Layer 2 switches met zestien (of 24) Gigabit Ethernet poorten, inclusief acht (of 16) auto-sensing 802.3at PoE+ poorten en twee SFP poorten. De switch maakt Gigabit PoE links mogelijk voor RJ45 ethernet apparaten en Gigabit Fiber uplinks. Met een diepte van 7.9″, is de switch compact, zonder actieve koeler en kan eenvoudig in een Klein kantoor SOHO Rack kabinet worden geplaatst.

De UniFi Pro USW-48-POE ondersteunt Gigabit Layer2 en Layer3 switching met auto-sensing 802.3at PoE+ en 802.3bt PoE++. Veertig PoE+ acht PoE++ RJ45 ethernet poorten hebben een totale output van 600W voor PoE. Vier SFP+ poorten ondersteunen 10Gbps uplink opties. De Pro switches hebben Near-silent cooling en een 1.3″ touch LCM.

De nieuwe generatie switches van UniFi zijn vanaf 24 december verkrijgbaar bij TechConnect in onze shop.

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: