Al jaren werken we bij TechConnect met soft- en hardware van Ubiquiti. De UniFi lijn is voor ons nr.1 in alles wat we doen en daar is onze kennis ook volledig aanwezig.

Of het nu gaat om UniFi netwerk apparatuur of camera’s uit de Protect serie, wij kunnen je helpen.

Tot nu toe hielden we ons voornamelijk bezig met klanten in de regio Limburg en dat blijven we ook doen, maar dankzij de remote beheer opties is het voor ons nu ook mogelijk om klanten door heel Nederland te helpen, op afstand. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ons mee te laten kijken met een bestaande UniFi configuratie en hierbij te helpen dit te optimaliseren, of om te helpen bij de aanschaf van nieuwe apparatuur en dan advies te geven bij het configureren, monitoren en beheren van de apparatuur (op afstand).

Heb je dus de behoefte aan hulp bij je bestaande UniFi configuratie of wil je simpelweg beginnen maar weet je niet hoe of welke apparatuur voor jouw situatie het beste is? Neem dan contact met ons of stuur simpelweg een e-mail naar info@techconnect.nl met je vraag en we komen er zeker samen uit!

Wij rekenen voor hulp op afstand standaard 75,- per uur (excl. btw), klanten met een UniFi abonnement krijgen automatisch korting op dit uurtarief.