Een aantal van de wifi punten waren al een tijdje verkrijgbaar, maar vanaf vandaag zijn de UniFi 6 wifi punten dan daadwerkelijk beschikbaar in verschillende varianten.

De nieuwe U6 wifi punten ondersteunen de nieuwe WIFI6 standaard en hebben tevens allemaal Bluetooth LE ter beschikking. Dat laatste wordt gebruikt voor het configureren, en het aansturen van deursloten, lichten, smart sensors en meer, die later dit jaar beschikbaar worden gemaakt onder het UniFi Protect label.

WiFi6 is de nieuwste standaard en ondersteunt hogere snelheden en betere data doorvoer in vergelijking met vorige modellen.

Er zijn 4 versies beschikbaar van het plafond model en dan nog 3 andere soorten:

U6 Lite

De U6 Lite is ideaal voor thuis, in een appartement of kleinere ruimtes. Het wifi punt ondersteunt 2×2 MIMO op 2.4 en 5Ghz kanalen. Het is eigenlijk de vervanger voor de NanoHD.

1.5Gbps snelheid maximaal, tot 100 clients, 12Watt gevoed door POE

U6 LR

De U6 Long Range (LR) is ideaal voor situaties waar er grotere ruimtes zijn, bijv in grotere huizen en horeca. Het wifi punt ondersteunt 4×4 MIMO op 2.4 en 5Ghz kanalen. Ideaal voor net wat meer kracht.

2.7Gbps snelheid maximaal, tot 200 clients, 16.5Watt gevoed door POE+

U6 Pro

De U6 Pro is het beste wifi punt voor het midden- en klein bedrijf of als je net wat meer wilt voor thuis. Het wifi punt ondersteunt 4×4 MIMO op 2.4 en 5Ghz kanalen. Voor plaatsen waar meer mensen en apparaten bij elkaar komen. Onze favoriet.

5.3Gbps snelheid maximaal, tot 300+ clients, 13Watt gevoed door POE+

U6 Enterprise

De U6 Enterprise is het high end wifi punt van Ubiquiti. Deze is gemaakt voor stadions, hotels en ruimtes waar heel veel mensen bij elkaar komen. Het wifi punt ondersteunt 4×4 MIMO op 2.4 en 5Ghz en heeft een extra 6Ghz kanaal. Verder heeft het punt een 2.5Gb LAN aansluiting.

10Gbps snelheid maximaal, tot 600+ clients, 22Watt gevoed door POE+

Buiten de bovengenoemde U6 series zijn er dan ook nog de U6 Mesh (ideaal voor binnen en buiten, ronde vorm), de U6 In-Wall (voor in de muur”, met 4 lan poorten) en de U6 Extender (om je wifi verder te versterken).

De meeste punten zijn bij ons leverbaar (sommige modellen zijn nog niet direct leverbaar (zoals de Enterprise en Extender).

Heb je al oudere wifi via TechConnect van UniFi en wil je de nieuwe variant? Neem contact met ons op voor een speciale aanbieding.

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: