In de jaarlijkse netwerktest van onafhankelijk instituut P3 heeft het netwerk van Vodafone weer uitstekend gescoord. Een mooi moment om even bij stil te staan. Daarom trakteert Vodafone al hun klanten (zakelijk en particulier) in het weekend van 13 & 14 april (2019) op gratis data!

Wat is de actie?
Gratis data in Nederland voor alle Vodafone klanten van 13 april om 00:01 uur t/m 14 april om 23:59 uur.

Hoe werkt de actie?
Je doet automatisch mee aan de actie en kunt daarom in het weekend van 13 en 14 april onbeperkt appen, snappen, streamen en downloaden via het 4G netwerk op je smartphone.

Vodafone: “Ook in 2019 heeft Vodafone weer één van de beste netwerken van Europa. Voor het tweede jaar op rij bekroont de onafhankelijke netwerk expert P3 ons in haar mobiele netwerktest met maar liefst een 9,6 en mogen wij ons netwerk ook nu weer officieel ‘uitstekend’ noemen! In het rapport lees je meer over de resultaten van de snelheid, betrouwbaarheid en stabiliteit van het Vodafone netwerk. Ondertussen blijven we ons netwerk doorlopend verbeteren zodat je óók onderweg snel, veilig en met veel plezier internet.”

Het dataverkeer is de afgelopen jaren flink gegroeid. In 2017 is het verkeer, vergeleken met 2016, bijna verdubbeld! Daarom is men bij Vodafone druk bezig zich voor te bereiden op de komst van 5G. Dit doen ze met meer netwerkcapaciteit, supersnel internet en een nóg stabielere verbinding. Bij de 1G en 2G netwerken was het alleen mogelijk om te bellen en sms’en. Met 5G zijn we klaar voor massale streaming, downloaden en online gamen!

Meer informatie op vodafone.nl/gratisdata