Vanaf dinsdag is het dan eindelijk zover, Ziggo heeft de Ziggo GO app gelanceert voor AppleTV en AndroidTV.

De Ziggo GO app is voortaan te gebruiken via de verschillende platformen van Apple, Android en Amazon. Zo kunnen Ziggo-klanten met een tv- en internetabonnement televisieprogramma’s, films en series kijken op het grote televisiescherm via Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV. Vanaf dinsdag kunnen Ziggo klanten de nieuwe app downloaden via de App Stores van Apple, Android en Amazon.

De nieuwe variant van de Ziggo GO app is te gebruiken op de Apple TV (4e generatie en nieuwer), een Amazon Fire TV Stick, of op mediaspelers- en smart televisies met geïntegreerde Android TV-software van o.a. Sony en Philips. De bediening gaat via de afstandsbediening van de mediaspeler of Smart TV. Het gebruiksmenu is vergelijkbaar met het bestaande Ziggo GO-platform: de gebruiker navigeert snel en eenvoudig door de content die Ziggo aanbiedt. De app ondersteunt het gebruik van de voice control-optie van de tv-platformen en de zoekfunctie in meerdere apps binnen dit platform.

Let op: Er is een ZIGGO verbinding vereist en het werkt alleen binnen Nederland. Daarnaast werkt de app over maximaal 3 apparaten tegelijk en je ipad/iphone telt hier ook in mee!

Minimale vereisten:
Apple TV: 4e generatie Apple TV (HD en 4K) minimaal TVOS versie 11 of hoger.
Android TV: minimaal Android TV OS 5.0 of hoger.
Mediaspelers zoals de NVIDIA Shield en Smart TV’s met geïntegreerde Android TV van Sony en Philips.
Amazon Fire TV: alle Fire TV devices (Fire TV 1 stick 25 beelden per seconde)
Ziggo internetverbinding is vereist

Je kunt vanaf dinsdag dus in de Appstore van je AppleTV en/of AndroidTV de Ziggo GO app downloaden en gebruiken!

Buitenland (Europa)

Verblijf je vaak in het buitenland (binnen Europa) of woon je in de EU en wil je toch NL tv kunnen kijken via AppleTV of AndroidTV? Dan is NLZIET misschien iets voor jou.
Met NLZIET kijk je live naar 34 tv-zenders van NPO, RTL, SBS en de Regionale Publieke Omroepen, en via de tv-gids kijk je programma’s tot 7 dagen terug. NLZIET kost 7,95 per maand. Meer info hier.