Zoals je waarschijnlijk weet houdt TechConnect zich al een tijd bezig met WiFi punten van de Unifi reeks van Ubiquiti. Snelheid, bereik en stabiliteit staan hierbij voorop en het voordeel van Remote Managed Wifi punten is natuurlijk ideaal voor de klant en ons bedrijf. Updates, Monitoring en configuratie kunnen we met de Unifi in de Cloud oplossing eenvoudig beheren voor iedereen.

In Januari gaan we beginnen met een nieuwe vorm van de Unifi diensten. Klanten krijgen de optie om te kiezen uit verschillende vormen van het beheer van de Unifi WiFi punten. Via onze cloud controllers, via een eigen lokale controller of ‘standalone’, zonder tussenkomst van controllers. De exacte details, prijzen en abonnementsvormen die hierbij komen kijken zullen we nog uitvoerig bespreken begin 2017.

Routers, Switches en Wifi punten

Naast het beheer, configuratie en de monitoring van Unifi wifi punten word het binnenkort ook mogelijk voor ons om andere netwerk apparatuur zoals Routers (Firewall) en switches op afstand te beheren. Hierdoor word het voor ons een stuk eenvoudiger en sneller om de laatste nieuwe updates te installeren op afstand, maar ook het monitoren (in de gaten houden van) het netwerk alsmede configuratie wijzigingen kunnen allemaal via de TechConnect Unifi Cloud controller gedaan worden.

Het is natuurlijk ook mogelijk om de huidige Router en/of switches te vervangen door een Unifi router en/of switch, meer hierover binnenkort op onze website.

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: