We krijgen veel vragen binnen over de levertijd van de nieuwe Nest Hello deurbel. Op dit moment is nog niet helemaal duidelijk wanneer deze exact beschikbaar zal zijn in Nederland maar de verwachting is dat dit zeker dit jaar nog zal gebeuren (als alles meezit nog voor de zomer). Hetzelfde is van toepassing voor het Nest Secure alarm systeem, Thermostaat E en de nieuwe sensoren (die men door het huis kan plaatsen voor de thermostaat).

Omdat er specifieke Europese en Nederlandse richtlijnen van toepassing zijn voor dit soort producten duurt het nu eenmaal net iets langer voordat deze producten hier verkrijgbaar zijn. Daarnaast heeft de Nest Hello ook een aantal Nederlandse vertalingen nodig voor het antwoorden van standaard gesprekken en ook dat vergt natuurlijk nog wat extra tijd.

Zodra we meer informatie hebben over de beschikbaarheid van de Hello zullen wij dit meteen kenbaar maken op onze website en social media. Intussen hebben we wel al een leuke video hieronder, gemaakt door ModernDad (in het Engels), die laat zien hoe het ongeveer werkt allemaal:

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: