Nest

Producten van Nest zoals de Thermostaat, Rookmelders en Camera’s zijn erg handig en en bieden integratie met veel merken en domotica systemen.

Nest Thermostaat

De Nest Learning Thermostat programmeert zichzelf en helpt je automatisch energie te besparen wanneer je weg bent. Bedien hem met je mobiel, tablet of computer, waar je ook bent. Professionele installatie via TechConnect is aanbevolen.

De Thermostaat is verkrijgbaar in meerdere kleuren en werkt volgens het aan/uit principe van CV ketels of met Opentherm, voor het geleidelijk aan regelen van het verwarmingssysteem.

Sinds 2011 heeft de Nest Thermostaat meer dan acht miljard kWh aan energie bespaard in miljoenen huishoudens over de hele wereld. Dat komt omdat hij van je leert. Hij leert je favoriete temperaturen in huis kennen. En hij verlaagt de temperatuur wanneer je weg bent. Hij leert zelfs hoe lang het duurt om je huis op te warmen of hoe tochtig het is en verbruikt zo alleen de noodzakelijke energie.

De Nest Thermostat doet daarnaast ook iets nieuws. Dit noemt men de Afstandsweergave: het scherm licht op om je de temperatuur, het weer of de tijd te laten zien. Je kunt zelfs kiezen of je een digitale of een analoge klok wilt. De Afstandsweergave staat groot en helder op het scherm en is vanaf de andere kant van de kamer te zien.

Nest Protect: Rook- en koolmonoxide melder

De Nest Protect is een Rook- en koolmonoxide melder in een apparaat. Beschikbaar met accu of 230V aansluiting incl ingebouwde backup accu.

De Nest Protect is van top tot teen opnieuw ontworpen. Hij is voorzien van een Split‑spectrumsensor, test zichzelf automatisch en gaat tot wel tien jaar mee. De Nest Protect is ook de eerste melder voor huishoudelijk gebruik waarvan je het alarm kunt afzetten met je mobiel zonder dat je extra hardware nodig hebt. En hij vertelt je wat het probleem is en kan zelfs een melding naar je mobiel sturen.

Koolmonoxide is erg giftig, maar je ziet of ruikt het niet. Daarom heeft de Nest Protect een duurzame koolmonoxidesensor die tot wel tien jaar meegaat.

Je moet een rookmelder eigenlijk één keer per maand testen. Maar de meeste mensen doen dat niet. Daarom controleert de Nest Protect zijn batterijen en sensoren meer dan 400 keer per dag. Het is bovendien de eerste melder die Geluidscheck gebruikt om één keer per maand zijn luidspreker en sirene te testen zonder veel lawaai te maken.

Nest Video deurbel:

HD-video, persoonsmeldingen, praten en luisteren in HD. De Nest Hello videodeurbel komt eraan. Praten en luisteren in HD betekent dat je bezoekers luid en duidelijk kunt horen.

De voordeur is een bijzondere plek in huis. Hier ligt de grens tussen thuis en de buitenwereld. Je wacht er tot de kinderen thuiskomen uit school, verwelkomt er je gasten en ontvangt er pakketjes rond de feestdagen. Maar het is ook de eerste plek waar inbrekers proberen je huis binnen te komen.

Je wilt de voordeur dus zo goed mogelijk beveiligen en ongewenst bezoek buiten houden. Daarom hebben we alweer een apparaat in huis dat niet de aandacht krijgt die het verdient opnieuw uitgevonden: de deurbel.

De Nest Hello is ontworpen voor alles wat zich bij de voordeur afspeelt. Je wilt bezoekers van top tot teen kunnen bekijken en kunnen zien wat voor pakketjes er zijn bezorgd. Daarom heeft de Nest Hello een camera in HD met een gezichtsveld van 160° en een beeldverhouding van 4:3.

Daarnaast wil je weten wie er voor de deur staat, ook als je niet thuis bent of het buiten donker is. Met de Nest Hello kun je dag en nacht live HDR-beelden streamen en heb je dankzij nachtzicht ook ’s nachts alles helder in beeld.

Een inbreker komt altijd onverwacht. Maar dat is geen probleem voor de Nest Hello. Hij kan oplichten en je een melding sturen wanneer er iemand aankomt. Ook als deze persoon niet aanbelt. En met een abonnement op Nest Aware, kan de Nest Hello je via bekend-gezicht meldingen precies vertellen wie er is.

Vanaf nu verkrijgbaar via de TechConnect Shop.

 

Samenwerking van Nest producten:

Je verwarmingssysteem kan koolmonoxide lekken. Tijdens een noodgeval geeft de Nest Protect de Nest Thermostat opdracht het verwarmingssysteem uit te schakelen om te voorkomen dat het gevaar zich verspreidt.

Alle Nest producten integreren met Google Assistent (Home) en de Nest Home Hub.

Let op: Wij installeren alleen Nest producten die ook door ons geleverd zijn!