Met Facebook Wi-Fi voor UniFi hebben klanten de mogelijkheid om in te checken bij deelnemende bedrijven op Facebook voor gratis toegang tot Wi-Fi. Het UniFi systeem word (naast het huidige WiFi netwerk) een Wi-Fi-hotspot die je in verbinding zet met je klanten als ze je bedrijf bezoeken en je bezoekers op je Facebook-pagina komen. Met slechts één klik kunnen je klanten in-checken bij de locatie die is gekoppeld aan je Facebook-pagina en krijgen ze internettoegang. Je kunt aanbiedingen en aankondigingen delen met klanten op je pagina.

Vanaf heden is het dus ook mogelijk om dit te installeren voor klanten die al gebruik maken van onze UniFi WiFi punten. Dit is binnen een uur geinstalleerd en klaar voor gebruik!

Facebook Wi-Fi gebruik voor klanten:

  1. De klant maakt verbinding met het draadloze netwerk van het bedrijf.
  2. De browser wordt automatisch geopend op de Facebook Wi-Fi-pagina van het bedrijf. Via hier kan de klant inchecken of een wachtwoord invoeren dat hij of zei van het bedrijf heeft gekregen om toegang te krijgen tot het Wi-Fi-netwerk.

Bij ieder bezoek heeft de klant de mogelijkheid om in te checken bij een bedrijf.
Zodra men de check in heeft gedaan bij het bedrijf word dit ook meteen bekend gemaakt bij de klant zijn/haar vrienden en bekenden via Facebook. Na het in-checken krijgt de klant ook nog de optie om de Facebook pagina van het bedrijf te liken.

Deze check-ins en likes zorgen automatisch voor een hogere ranking en betere resultaten op Facebook en zoekmachines. Neem dus vandaag nog contact met ons op, voor installatie van Facebook WiFi voor klanten via UniFi.

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: