De voordeur is een belangrijk onderdeel van het huis. Hij scheidt binnen van buiten. Men ontvangt hier pakketten. En je zwaait er familie uit en verwelkomt gasten. Daarnaast houdt hij ongewenste bezoekers buiten.

De nieuwe Nest Hello-videodeurbel laat je weten wie er voor de deur staat, waar je ook bent. Zo loop je nooit een bezoeker of een pakket mis. En hij kan ook deuren openen voor je bedrijf.

Met dag en nacht live streaming en drie uur geschiedenis met momentopnamen, HDR, Nachtzicht en een ingebouwde luidspreker en microfoon combineert de Nest Hello het gemak van een videodeurbel met de intelligentie van een Nest Cam. Je kunt dus zelfs als er niemand thuis is een melding ontvangen en praten met bezoekers.* En hij vervangt de bestaande deurbel op netvoeding, dus je hoeft je geen zorgen te maken over lege batterijen. Verder is hij weerbestendig en dus bestand tegen regen en sneeuw.

De bel heeft een camera met een beeldhoek van 160 graden en het spreken met de Nest Hello-deurbel gaat via de Nest-app voor smartphones. De camera heeft hdr-ondersteuning en via een beweegbare standaard kunnen gebruikers de hoek van de camera op afstand aanpassen.

En uiteraard integreert de deurbel zich met andere Nest producten zoals de Nest Thermostaat en Protect rook- en koolmonoxide melders.

Binnenkort (begin 2018) verkrijgbaar bij TechConnect.

https://youtu.be/7kIDMEOc1nA