Vanaf heden is nu ook de Nest Thermostat E beschikbaar in Nederland, naast de wat luxere variant de Nest Learning Thermostat V3. De Nest Thermostat E is iets goedkoper dan zijn broertje, kun je overal in huis plaatsen (inclusief standaard) en de Nest Heatlink E wordt bij deze versie opgehangen op de plek van waar normaal de oude Thermostaat hangt.

Pas de temperatuur aan met de Nest-app op je telefoon, tablet of laptop. Of gebruik gewoon je stem met je Google thuisassistent (beschikbaar eind 2018).

De Nest Thermostat E is al ingesteld met een eenvoudig schema waarmee je onmiddellijk kunt gaan besparen. Hij weet wanneer iedereen weg is en zet de verwarming dan lager zodat je geen leeg huis verwarmt. En wanneer je een energiebesparende temperatuur kiest, krijg je het Nest Blaadje te zien.

De Heat Link E wordt verbonden met je verwarmingssysteem en werkt samen met de Nest Thermostat E om de verwarming aan en uit te zetten of te moduleren. Hij kan ook de temperatuur in de kamer meten.

Heat Link installeren op plek van oude thermostaat

De meeste mensen hebben maar een uur nodig om de Nest Thermostat E te installeren, omdat je niets met je verwarmingssysteem hoeft te doen. Voor de Heat Link E kies je dezelfde plek als je huidige bedrade thermostaat. En je kunt de Nest Thermostat E waar je maar wilt installeren.

Een vergelijking tussen beide modellen:

Nest Thermostat E

Nest Learning Thermostat

Kleur: Wit Wit, koper, zwart, roestvrij staal
Ring: Polycarbonaat afwerking met keramisch effect Metalen, gepolijste afwerking
Scherm: Het matte scherm sluit aan op je huis Kleurenscherm met hoge resolutie en Afstandsweergave
Afstandsweergave: Toont de tijd, de temperatuur of het weer
Installatie: Hij is gemakkelijk zelf te installeren Professionele installatie aanbevolen
Standaard: Plaats hem overal met de ingebouwde standaard Monteer hem aan een muur of gebruik de Nest-standaard (wordt apart verkocht)
Heat Link en Thermostaat: Werkt op batterijen met een ingebouwde temperatuursensor Maakt verbinding (inclusief stroom) met je ketel om het verwarmingssysteem te bedienen
Compatibiliteit Werkt met de meeste cv-installaties, waaronder aan/uit-ketels en OpenTherm Werkt met de meeste cv-installaties, waaronder aan/uit-ketels en OpenTherm
Prijs: 219 (Inc. btw) – excl installatie 249 (Inc. btw) – excl installatie
Shop: Nu bestellen Nu bestellen
Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: