Sonos heeft zojuist aangekondigd dat er een nieuwe versie van de Beam word uitgebracht in Oktober.

De Beam (Gen 2) is een nieuwe versie van de toonaangevende compacte smart soundbar voor tv, muziek, games en meer. De nieuwe Beam biedt een verbeterde en intensere geluidsbeleving met meer diepte en helderheid, en bevat bovendien ondersteuning voor Dolby Atmos, de nieuwe versie is verkrijgbaar vanaf 5 oktober.

Dankzij de extra processorkracht en de nieuw ontwikkelde, gefaseerde speakeropstelling stuurt en lokaliseert Beam geluiden in de ruimte voor een levensechte beleving. De soundbar is nu ook compatibel met HDMI eARC op je tv, zodat je kunt genieten van je favoriete films en games in geluid met een nog hogere definitie en met ondersteuning voor nieuwe audioformaten.

DTS ondersteuning voor meer producten

Sonos komt later dit jaar ook met ondersteuning voor het decoderen van DTS Digital Surround Sound via het S2-platform voor de huidige Playbar, Playbase, Amp en beide generaties van Beam en Arc.

Sonos kondigde ook plannen aan voor de Ultra HD-muziekdienst van Amazon Music, die later dit jaar in een aantal markten wordt gelanceerd en het gebruikers mogelijk zal maken om nummers te beluisteren in een lossless audioformat tot 24 bit/48 kHz op hun Sonos-speakers. In Nederland en België biedt Amazon zijn Music-dienst nog niet officieel aan. Tot slot wil Sonos Dolby Atmos Music ondersteunen, een immersief audioformaat dat de traditionele grenzen van studio-opnames overstijgt en je middenin het nummer plaats zodat je ieder detail van de muziek in je kunt opnemen.

Beam (Gen 2) zal wereldwijd voor € 499 beschikbaar zijn vanaf 5 oktober op Sonos.com en via deelnemende winkels.

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: