Sinds Maandag 18 februari is de Formule 1 TV Pro dienst nu ook beschikbaar in Nederland. F1 TV Pro biedt een totaal pakket aan live content aangevuld met beelden van inmiddels gereden Formule 1 GP en interviews.

De live content bestaat niet alleen uit centrale beelden van vrije trainingen, kwalificaties en races, ook kan van elke deelnemer de on-board camera op elk gewenst moment bekeken worden en zijn ook de gesprekken tussen coureur en het team te volgen.

Op dit moment is de dienst alleen in het Engels beschikbaar, binnen enkele weken zal er ook een Nederlandse versie live zijn. Naast onder meer Nederlands commentaar van Olav Mol biedt de Nederlandse variant ook aanvullend content afkomstig van Ziggo Sport.

Een abonnement op F1 TV Pro is verkrijgbaar vanaf €7,99 per maand. Het jaarabonnement kost €64,99. Er zijn apps beschikbaar voor iOS en Android. Hopelijk zien we ook snel een AndroidTV en AppleTV versie!

Meer informatie over F1 TV Pro op deze website.

Alles van F1 bij Ziggo

Ziggo Sport

Ziggo heeft ook laten weten dat men vanaf dit seizoen de vrije trainingen aan de programmering van Ziggo Sport toe gaat voegen. Het Ziggo Sport kanaal is gratis voor alle Digitale TV klanten van de provider.

Door het toevoegen van de vrije trainingen zijn zometeen dus alle onderdelen van de Formule 1 gratis door Ziggo klanten te bekijken.

Ziggo Sport is te vinden op kanaal 14 bij Ziggo.