In Sittard-Geleen legt E-Fiber een openbaar glasvezelnetwerk aan zoals we reeds eerder hebben vermeld. Aannemers Zener en Circet voeren, in opdracht van E-Fiber, de graafwerkzaamheden uit.

De gemeente Sittard-Geleen is verdeeld in 19 gebieden. Sinds januari 2022 wordt er hard gewerkt om de hele gemeente inclusief alle dorpen die bij de gemeente horen te voorzien van glasvezel van E-Fiber. Dit is eind 2024 overal klaar.

De gebieden die aan worden gesloten kunnen overigens al meteen beginnen met internetten via de glasvezel kabel, je hoeft dus niet te wachten tot alles klaar is.

Om een klein overzicht te krijgen van wanneer welke buurt ongeveer aan de beurt is hebben we in deze post de planningstekening en verdeling op een rij gezet zodat je goed kunt zien wanneer het zover is.

 

Aanleggebieden:

Globale Planning:

Zoals eerder gemeld zijn we bij TechConnect partner van E-Fiber, Trined en Tweak. Doe vandaag nog de postcodecheck bij een van de 3 providers en check alvast wat mogelijk is zodat je straks meteen aan de slag kunt als de glasvezel bij jou wordt aangelegd.