Bij TechConnect zijn we altijd op zoek naar coole gadgets en hardware die iets toe kan voegen voor de zaak of thuis. LaMetric is een ‘slimme’ display en klok die verbonden wordt met het internet. Het apparaatje is compact en kan overal worden geplaatst met een duidelijke digitale display die zowel notificaties, berichten als de datum, tijd en andere dingen weer kan geven.

LaMetric Time kan gebruikt worden als display in een winkel om te laten zien hoeveel Facebook of Instagram likes er zijn op de bedrijfspagina, WooCommerce artikelen laten zien, of simpelweg nieuwe artikelen of informatie in beeld weergeven. En als dat nog niet genoeg is, kun je LaMetric Time gebruiken als notificatie apparaat. Nieuwe email of een vergadering? LaMetric geeft het weer (tekst, icoon en geluid) in beeld en geluid.

Maar je kunt LaMetric Time ook verbinden met Nest of Netatmo voor het weergeven van belangrijke temperatuur informatie en details. Ook kun je em verbinden met Sonos, Spotify, Formule 1 informatie, nieuws van Nu.nl en circa 100 andere apps die je via de handige LaMetric App store kunt installeren via de mobiele telefoon. LaMetric heeft ook een aantal knoppen bovenop zodat je muziek kunt stoppen, starten, pauzeren en het volgende nummer op kunt zetten. En als dat nog niet genoeg is, is het zelfs mogelijk om te laten zien (en/of horen) als je wordt gebeld of een smsje krijgt.

Daarnaast is er ook nog een plugin beschikbaar voor Homey, zodat je eenvoudig flows (scenes) aan kunt maken als er iets gebeurt of als notificatie vanuit Homey naar LaMetric. Voorbeelden hiervan zijn een notificatie (icoon, tekst en geluid) wanneer de GFT bak aan de straat gezet moet worden, of als de rolluiken dicht worden gemaakt.

Ook kun je LaMetric Time als Radio gebruiken. Meer dan 3000 radio stations (ook uit Nederland) kun je laten afspelen op LaMetric Time en je kunt er ook nog een externe speaker mee verbinden of gebruik maken van je Sonos speakers.

Specificaties:
● Altijd verbonden display voor het hele gezin of op de werkvloer
● Wi-Fi verbonden, werkt onafhankelijk van de smartphone of andere apparaten
● Compact formaat (20.8 x 3.6 x 6.1 cm) gemaakt om op de boekenplank, naast het bed of op kantoor neer te zetten
● 37х8 scrolling display met 8×8 kleuren icoon (links in beeld)
● Ambient licht sensor om de informatie aan te passen zodat het comfortabel blijft voor de ogen
● Screen saver om niet te storen snachts of wanneer ingesteld
● Internet Radio / Bluetooth speaker / Alarm klok met muziek
● Opladen/Power via USB power adapter (US en EU/UK plug zit erbij)
● Instellen via iOS (iPhone/iPad) of Android apps met eenvoudige 1-2-3 stappen installatie

Interesse? Check onze shop om LaMetric te bestellen.

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: