Internet dat stabiel is en altijd werkt is natuurlijk van belang voor iedereen. Daarom werken wij al jaren samen met Ziggo Zakelijk voor de zakelijke oplossingen van internet en televisie.

Op dit moment loopt er een actie waarbij klanten die overstappen van bijvoorbeeld Ziggo particulier naar Zakelijk of van een bestaand zakelijk product naar Zakelijk Pro, 2 tot 3 maanden gratis krijgen en in het geval van het Pro abonnement een jaar lang gratis service winkeltijden (normaal kost deze SLA € 10,- per maand extra. Tijdens de actieperiode is deze gedurende de looptijd van het contract € 0,-).

Wat is het verschil tussen Zakelijk Internet en Zakelijk Internet Pro?

Het grote verschil tussen de twee diensten zit voornamelijk in de soort dienst. Zakelijk Internet (alles-in-1) is eigenlijk een kopie van de particuliere variant Alles-in-1, met in dit geval dus een btw factuur en de ondersteuning van een Zakelijk partner. Het pakket kan optioneel TV en Telefonie bevatten (vast). Er worden ook exact dezelfde materialen gebruikt en als er een storing is, kan het tot maximaal 48 uur (op contract, in werkelijkheid is het altijd minder) duren voordat deze moet zijn opgelost (tijdens werktijden). Is het modem kapot dan word deze binnen een aantal uur vervangen door een monteur. Zakelijk Internet heeft verder altijd 1 dynamisch (geen vast) IP adres dat kan wijzigen om de zoveel tijd en is bijv ook niet bedoeld voor eigen mail of web servers thuis of op kantoor aan te sluiten. Het modem is altijd een Connectbox.

Zakelijk Internet Pro kun je zien als een meer ‘echte’ zakelijke dienst. Om te beginnen krijgt de klant een aantal vaste IPv4 adressen en een IPv6 range om te gebruiken, waarvoor je maar wilt (eigen servers, nas systemen of iets anders met een eigen vast IP adres naar het internet). Deze IP adressen worden op naam van de klant gezet en geregistreerd bij RIPE (de instantie die voor Europa alle IP adressen bijhoud).

Daarnaast heeft Zakelijk Internet Pro standaard een up time garantie van 99,8% en bij een storing zal er binnen normale werktijden altijd een monteur zo snel als mogelijk ter plekke zijn. Voor een extra 10 euro per maand kan dit nog verlaagd worden, zodat de verbinding altijd binnen 8 uur word hersteld, ook in het weekend en dus ook op zondag (dit is dus nu tijdelijk gratis).

Zakelijk Internet Pro wordt als puur internet geleverd en kan ook worden uitgebreidt met Digitale TV. Vaste telefonie en/of een Wifi router zitten hier dus niet bij. Het Cisco modem (zonder router dus) wordt door Ziggo geleverd en geinstalleerd en getest en de klant dient zelf voor routers en wifi punten te zorgen (dit regelt TechConnect allemaal).

Het mooie van beide abonnementen is dat je ze ten alle tijden aan kunt passen. Meer snelheid nodig? Geen probleem, volgende maand kun je em weer terug schroeven!

Interesse? Check onze Ziggo Zakelijk pagina en vul het formulier in!

Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: